Ferratum

FerratumAnsök om smslån

Ferratum är ett företag som är representerat i 15 olika länder i Europa och är i ständig utveckling. Företaget erbjuder lån från 500 kronor upp till 10 000. Har du konto i annan bank än de som står nedan kommer överföringen ta betydligt längre tid. Du får inte låna de högsta beloppen på en gång utan du måste klättra uppåt för att få ta del av de största.

Villkor

Låntagaren skall vara minst 19 år gammal och vara kreditvärdig för lån hos Ferratum. Du skall alltså inte ha någon betalningsanmärkning och du skall enligt en kreditupplysning ha en ordnad ekonomi. Lånet skall vara betalat inom 30 dagar om det gäller lånade pengar i intervallet 1000 - 4000 kronor. För lån mellan 4000 och 10 000 kronor skall pengarna betalas tillbaka mellan 60 - 90 dagar och sker i 2 - 3 delbetalningar. Vid lån av 500 kronor skall pengarna betalas tillbaka på 15 dagar och i det lånet utgår alla räntor förutsatt att man betalar tillbaka de 500 kronorna i tid.

Avgifter

Företaget har en månadsränta som varierar i storlek beroende på vilket belopp du ansöker om och på hur lång tid lånet skall betalas tillbaka. I övrigt har inte Ferratum några avgifter förutsatt att du betalar dina lån i rätt tid. Skulle du missa och blir försenad med inbetalningen uppkommer en avgift för påminnelseavi på 50 kronor. En dröjsmålsränta uppkommer på beloppet satt till Riksbankens referensränta plus åtta procentenheter.


För mer information om Ferratum och dess smslån hänvisar vi till kontaktuppgifterna ute till höger.