Lucky Loan

Lucky Loan

Allmänt

Lucky Loan erbjuder lån från 500 kronor upp till 3 000 kronor i hela belopp. De beviljar ansökningar online samt via telefon vilket gör att det ofta gå väldigt fort. Pengarna går direkt in på ditt konto. Det är inte möjligt att ansöka om lån hos Lucky Loan om du har en kontantkortstelefon. Om du inte har Handelsbanken, Nordea eller Danske Bank tar överföringen ofta betydligt längre tid men vanligt är att pengarna kommer nästkommande vardag. Lånen ges ut mån - lörd 09 - 22. Direkta utbetalningar kan göras till Danske Bank och Nordea.

Villkor

Du skall vara myndig och vara svensk medborgare samt saknar betalningsanmärkningar och har ett eget mobilabonnemang skrivet i ditt egna namn. Du kan endast få lån på 3 000 kronor om du är återkommande låntagare i Lucky Loan. Amorteringstiden är på 30 dagar. Inga möjligheter finns att skjuta upp förfallodatum.

Avgifter

Lucky Loan tar ut en avgift och ränta för sina olika lånenivåer.

500 kronor lån - 275 kronors avgift och ränta
1 000 kronor lån - 350 kronors avgift och ränta
2 000 kronor lån - 525 kronors avgift och ränta
3 000 kronor lån - 700 kronors avgift och ränta

 

Smsavgiften ligger på 20 kronor plus eventuell trafikavgift. Om du inte betalar i tid tillkommer en förseningsränta på beloppet. En skriftlig påminnelse skickas också ut och debiteras av låntagaren på 50 kr.