Monetti

Monetti smslån och mikrolån

Ansök om smslån och mikrolån

 

 

Monetti, tidigare Folkia, har sedan starten 2006 varit en av de marknadsledande aktörerna av mikrolån och smslån. Monetti är en filial till det norskabolaget Folkia AS Norge som i dagsläget är verksam i flera av de nodiska länderna och även Estland. Sammantaget gör det Monetti till en väl etablerad aktör inom lånemarknaden med stor erfarenhet, det märks inte minst av dagens utbud och enkelheten av att ansöka om ett lån hos Monetti.

Så ansöker du om ett lån hos Monetti

Att ansök om lån hos Monetti kan du göra på flera olika sätt via sms, telefon och givetvis över Internet på deras webbplats. Ingen säkerhet krävs för att lånet ska beviljas och när du har ansökt får du besked direkt om din ansökan har beviljats eller ej.

För att låneansökan ska godkänna måste du vara över 18 år, ha en taxerad inkomst vara folkbokförd i Sverige samt klara av en sedvanlig kreditprövning, dock kan din ansäkan godkännas även om du har betalningsanmärkningar.

Låna upp till 20 000 kronor

Monetti erbjuder i dagsläget lån mellan 1000 kronor och upp till hela 20 000 kronor. Pengarna kan du välja att betala tillbaka inom 1-12 månader, dock kan återbetalningstiden variera mellan de olika beloppen du kan låna.

Pengarna betalas ut till ditt bankkonto, antingen samma dag eller dagen efter, dock endast under vardagar.

Kontakt och support

Behöver du hjälp med att teckna ett lån eller hjälp med ett lån du redan har tecknat så kan du kontakta Monetti genom e-post, telefon eller vanlig post. Kundtjänsten har öppet under vardagar och heldagar.