Vivus.se

Vivus logo

Ansök om smslån

Vivus.se är en kreditgivare som verkat på den internationella marknaden för smslån under en längre tid. Vivus.se är en del av SMS Credit Group och har idag verksamhet och kunder i fyra länder. Bolaget har över 140 000 kunder och är kända för att vara en säker och trygg smslånegivare. Hos bolaget är dessutom första lånet helt gratis och inga administrativa avgifter tas ut förutsatt att du följer de villkor och riktlinjer som finns från bolaget. Pengarna förs dessutom direkt över till ditt angivna konto direkt efter att ansökan har godkänts.Dessutom erbjuder bolaget möjligheten att förlänga amorteringstiden upp till 30 dagar om det skulle krisa sig med återbetalningen.

Villkor

Vivus.se kan du endast ha ett lån tecknat åt gången för att säkerheten skall upprätthållas. Första gången du lånar pengar kan du låna 1000 kr eller 2000 kronor. Nästa gång du tar ett lån har du då möjligheten att även låna 3000 eller 4000 kronor. Du får inte ha några betalningsanmärkningar registrerade på dig. Du måste också vara över 18 år gammal men inte äldre än 70 år. Ett låm beviljas inte heller om det lämnats felaktig information i registreringen. Vivus.se kräver ingen säkerhet för att du skall kunna ta ett smslån.

Bonusprogram

Vivus.se har då och då kampanjer där du som kund kan samla poäng i företaget. Exempelvis kan det handla om att du rekommenderar bolaget till en kamrat som också tar ett lån hos dem. Detta ger dig 100 kronor i bonus om kamraten skulle skapa sig en profil och ta ett lån av bolaget. Bonussumman administreras genom din profil på Vivus.se. Bonuspengarna kan användas till att minska dina avgifter på lånet eller för att ges bort till kompisarna och därmed sänka deras lånekostnader.

Avgifter och ränta

Eftersom bolaget är väldigt flexibla i lånesummor och du själv kan välja mellan 0 - 4000 kronor så varierar den totala kostnaden helt utifrån vilka förusättningar du som kund väljer. Därför hänvisar vi dig vidare till Vivus.se för att få klarhet i vad lånets totala kostnad kommer hamna på.