Användarvillkor för Alltomsmslan.se

Nedan kan du ta del av de användarvillkor som gäller för Alltomsmslan.se. Genom att ta del av informationen på denna sida får du kunskap om vilka rättigheter och skyldigheter som gäller när du tecknar ett lån.

Om vår jämförelsetjänst

Alltomsmslan.se är en jämförelsetjänst från det svenska företaget 7 Out Media AB. Tjänsten är helt kostnadsfri och vi tar inte ut någon ersättning för våra jämförelser eller för den information som återfinns på webbplatsen. Vi har inga ekonomiska intressen eller ägande i de lånebolag som representeras på webbplatsen. Däremot tar vi emot ersättning när vi förmedlar kunder via sajten. Detta är inget som påverkar vilken information vi väljer att ha på Alltomsmslan.se. Inte heller finns det någon tredje part som styr över vad som publiceras.

Åldersgräns

För att kunna låna hos de långivare som återfinns på webbplatsen krävs det att du är minst 18 år gammal. I vissa fall är åldersgränsen högre än så. För att få låna måste du även vara folkbokförd i Sverige.

Användarens ansvar

Det är ditt eget ansvar att säkerställa att den information du tar del av är korrekt. Villkor och räntor kan ändras utan vår vetskap och aktuell information återfinns alltid på respektive långivares hemsida. Du ansvarar själv över att du förstår alla villkor, risker och tjänster innan du ansöker om ett lån. Vid frågor om enskilda lån hänvisar vi dig till långivarens kundtjänst.

Vårt ansvar

Alltomsmslan.se är inget finansiellt institut och har heller ingen licens från Finansinspektionen. Med anledning av detta tar vi inget ansvar för missförstånd eller förluster som uppkommer mellan låntagare och långivare. Vid tvist med en långivare hänvisar vi dig till låneinstitutet i fråga. Vi ansvarar enbart för informationen som återfinns på webbplatsen. Information kan dock snabbt förändras utan att vi vet om det. Därför rekommenderar vi dig alltid att söka ytterligare information innan du tar ett lån. Upptäcker du inkorrekt information här på webbplatsen så uppskattar vi om du hör av dig till oss så vi kan korrigera detta.

Informationen som återfinns på Alltomsmslan.se granskas löpande. Inhämtande av information sker via långivares hemsidor, myndigheter, nyhetsartiklar och andra pålitliga källor. Vi ansvarar för att dina personuppgifter hanteras enligt GDPR vilket du kan läsa mer om i vår integritetspolicy.

Kontakt och klagomål

Vill du lämna ett klagomål eller komma i kontakt med oss av annan anledning så återfinns våra kontaktuppgifter nedan.

Email:

info@alltomsmslan.se

Adress:

Alltomsmslan.se
C/O 7 Out Media AB
Norra Kungsgatan 14
371 33 Karlskrona