Nya smslån

Nya smslån och snabblån

Vi vet att intresset för nya smslån är stort och det dyker hela tiden upp nya kreditinstitut på marknaden. Här listar vi nya smslån för 2020 så att du alltid ska kunna hålla koll på de senaste långivarna. Förhoppningsvis kan du hitta lån här som du inte tidigare hade kunskap om. På så sätt finns det alltid möjlighet för dig att låna pengar snabbt när behovet uppstår. Detta oavsett om du har snabblån hos andra långivare eller inte. En annan fördel med att hålla koll på nya smslån är att man har chans att komma undan med lägre ränta och bättre villkor.

Hitta nya smslån utan UC 2020

Lånebelopp
1000 - 30000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
0 kr
Effektiv Ränta
29,97%
i
Vid utnyttjad kredit på 15 000 kr i 12 månader. Totalt att återbetala 17 239 kr (1 437 kr per månad). Effektiv årsränta: 29,97%.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 5000 kr
Återbetalningstid
1 - 3 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
395 kr
Effektiv Ränta
265,5%
i
Lån på 5000 kr med återbetalningstid 1 månad. Uppläggningsavgift 395 kr, administrationsavgift 0 kr, nominell bunden ränta 39 %, effektiv ränta 265,5 %, totalt att återbetala 5 570,34 kr (5 570,34 kr per en månad).
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 30000 kr
Återbetalningstid
2 - 82 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
280 kr
Effektiv Ränta
51,95-77,75%
i
Ett uttag om 15 000 kr med löptid 12 mån, uppläggningsavgift 280 kr, aviavgift 45 kr/mån, uttagsavgift 95 kr, rörlig ränta 39,8% ger en effektiv ränta på 58,51%
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
2000 - 20000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
395 kr
Effektiv Ränta
12,87-236,50%
i
Kredit om 5 000kr med löptid 11 mån och nominell ränta 39,5%, 495kr uppläggningsavgift, 495kr förlängningsavgift samt aviavgifter på 660kr ger en effektiv ränta på 63,76%. Totalt belopp att återbetala är 7809,60kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
10000 - 100000 kr
Återbetalningstid
36 - 72 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
0 kr
Effektiv Ränta
29%
i
Fast ränta. För ett lån på 40.000 SEK med 4 års löptid är den nominella räntan 25.77%. Uppläggningsavgift: 0 kr. Årlig avgift: 0 kr. Månadsavgift: 0 kr. Den effektiva räntan är 29%. Totalt belopp att betala är 64 488,96 kr (1343,52 kr/mån) fördelat på 48 återbetalningar.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
5000 - 20000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
495 kr
Effektiv Ränta
76,20%
i
Kredit på 10 000 kr som återbetalas med lika stora månatliga belopp under 12 mån. Uppläggningsavgift 495 kr och aviavgifter är 12 x 45 = 540 kr. Nominell bunden årsränta är 39,48% och den effektiva årsräntan 76,2%. Totalt att betala 13416 kr(1118kr/mån). Kostnad för kredit 3416 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
3000 - 25000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Nej
Startavgift
395 kr
Effektiv Ränta
113,46%
i
Representativt exempel: Uttag på 3000 kr under 12 månader med 39% nominell ränta. Månatlig betalning av minsta belopp (4% av totala kapitalskulden) ger en effektiv ränta på 113,46%. I denna ränta ingår uppläggningsavgift 395 kr, uttagsavgift 50 kr samt administrationsavgift 39 kr. Totalt att återbetala blir 4654 kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 30000 kr
Återbetalningstid
1 - 40 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
0 kr
Effektiv Ränta
26,82%
i
Vid lån på 15 000 kr med löptid 40 mån och fast årsränta på 24% blir den effektiva räntan 26,82%. Totalt belopp att återbetala är 21 231 kr(531kr/mån).
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Fördelar med nya smslån utan UC

Anledningen till varför många söker sig till nya smslån och nya långivare är att man har chans att få första lånet kostnadsfritt. Detta då många nya långivare erbjuder nya kunder det första lånet utan ränta och avgifter. Notera dock att så inte alltid är fallet och det är därför viktigt att du alltid själv ser över villkoren innan du ansöker om lån. I våra recensioner framgår det alltid vilken ränta och vilka villkor långivaren har. Kreditinstituten kan dock ändra dessa uppgifter utan vår kunskap. Därför är det alltid ditt eget yttersta ansvar att se till så att du har korrekt information om de olika lånen.

Man kan tycka att det är lite konstigt att nya företag vill ta en kreditrisk utan att få någonting för det. Men faktum är att många kreditinstitut tjänar på att erbjuda nya kunder första lånet utan ränta. Detta då låntagaren får en bra känsla för företaget vilket ökar chansen att han eller hon väljer företaget nästa gång det är dags att låna. Dessutom får lånebolag med räntefria lån mycket uppmärksamhet på finanssidor så som den du just nu besöker. För dig som kund är det enbart positivt med räntefria lån så länge du har möjlighet att återbetala din skuld i tid. Har du inte detta så kommer lånet inte vara så billigt längre då du kommer att debiteras dröjsmålsränta och andra avgifter.

Nya smslån

Många nya aktörer på marknaden

Sedan smslån först presenterades i Sverige har det kommit och gått otroligt många aktörer. Initialt fanns det mängder med kreditinstitut som alla ville göra pengar på människors oförmåga att få vanliga banklån. De flesta lånebolag försvann dock i samband med att marknaden för snabblån eller så kallade högkostnadskrediter reglerades. I samband med regleringen kom det nämligen nya regler om hur man fick marknadsföra sina mikrolån. Bland annat var långivare tvungna att alltid uppge den effektiva räntan i sin marknadsföring. På så sätt blev det svårare för bolag att missleda sina kunder genom att hävda att man erbjöd räntefria lån när avgifterna låg på flera hundra procent av lånebeloppet. Många av de aktörer som försvann i samband med regleringen hittar du i vår lista över sms-lånebolag som försvunnit.

Men även om många långivare försvunnit genom året så har det även tillkommit en hel del. Idag finns det många nya aktörer på marknaden som gör allt i sin makt för att du ska låna hos just dom. Därtill har det även poppat upp många låneförmedlare som jämför smslån åt sina kunder. Vi på Alltomsmslan.se strävar alltid efter att tillhandahålla den senaste informationen om alla nya långivare på marknaden. Så fort det dyker upp ett nytt snabblån så listas detta här ovan. Se därför till att bokmärka denna sidan för att försäkra dig om att du får den senaste informationen om alla långivare.

Frågor & svar

Vilka nya smslån har lanserats i år?

Hittills i år har bland annat Monara lanserat ett nytt smslån. Nya snabblån tillkommer ständigt och vi uppdaterar listan här på sidan löpande.

Vilket nytt snabblån är bäst?

Det går inte att svara på denna fråga då det är väldigt individuellt vilka lån som passar bäst för olika personer. Vilket nytt snabblån som är bäst beror därför på hur din ekonomiska situation ser ut.

Finns det nya smslån med betalningsanmärkningar?

Ja, många av de nya smslån som lanseras vänder sig även till dig med betalningsanmärkningar.

Hur mycket kan jag låna?

De flesta nya långivare som erbjuder smslån låter dig låna allt mellan 1000 kr och 45 000 kr.

Vilka nya kontokrediter har kommit 2020?

Under det första kvartalet av 2020 är det enbart Monara som lanserat en ny kontokredit.

Finns det nya lån utan UC?

Ja, samtliga nya lån som presenteras här på sidan är nya lån utan UC. Kreditupplysning hämtas från Creditsafe och Bisnode.

Hur vi väljer ut nya snabblån

Vi strävar såklart efter att lista så många nya snabblån som möjligt här. Allt för att du ska kunna hitta en långivare du inte hört talas om tidigare. Det finns dock saker som begränsar våra möjligheter till listningar. Bland annat har vi på Allt om Smslån valt att enbart samarbeta med seriösa långivare. Det handlar då om kreditmarknadsbolag som har en giltig licens från Finansinspektionen. Vidare ska dessa lånebolag följa Konsumentverkets riktlinjer för utgivning av konsumentkrediter.

Därutöver gör vi alltid manuella granskningar av alla sms-lånebolag för att se om vi själva tycker att långivaren håller måttet. En del lånebolag har exempelvis ytterst lite information om sina krediter på sin hemsida. Detta anser vi är negativt då alla som lånar ska ha möjlighet att tillskansa sig den information som behövs för att kunna låna. Att låna pengar är ett stort beslut som ska föregås av eftertanke och i det ingår det att läsa på om respektive långivare.

En annan anledning till varför du inte alltid hittar alla nya långivare här är för att dessa valt att inte ha samarbeten. För att vi ska kunna marknadsföra kreditinstitut måste dessa valt att samarbeta direkt via oss eller via ett annonsnätverk. De flesta långivare ser positivt på samarbeten men det finns fortfarande de lånebolag som väljer att köra helt utan samarbeten. Om du tycker att vi saknar ett nytt kreditinstitut i vår lista så är du välkommen att uppmärksamma oss om detta genom att maila till info[@]alltomsmslan.se.

Hitta nya smslån utan UC under 2020

Långivare som försvinner

I de allra flesta fall lägger vi till nya långivare här i listan. Det händer dock också att vi då och då plockar bort sms-lånebolag. Det finns flera anledningar till detta men främst handlar det om att bolagen lägger ned sina verksamheter och slutar att låna ut pengar. Under åren har vi kunnat se en rad olika låneföretag sättas i konkurs och när detta händer måste vi givetvis ta bort företagen från listan. Vissa lånebolag ändrar dessutom sina varumärken vilket kan innebära att man tar bort ett varumärke och istället lägger till ett nytt. I dessa fall är vi såklart snabba med att lägga till det nya varumärket men vi är lika snabba med att ta bort det gamla.

Här på Alltomsmslan.se ska du aldrig behöva se en massa utgångna erbjudanden. Därför gör vi allt i vår makt för att ta bort långivare som gått i konkurs eller som helt enkelt valt att inte driva vidare sin verksamhet. Med anledning av detta kan listans omfattning variera beroende på hur många nya smslån som finns på marknaden vid den aktuella tidpunkten.