Nya smslån

Nya smslån och kreditgivare

Nya smslån 2019Vi vet att intresset för nya smslån är stort och det dyker hela tiden upp nya kreditinstitut på marknaden. Här listar vi nya smslån för 2020 så att du alltid ska kunna hålla koll på de senaste långivarna. Förhoppningsvis kan du hitta lån här som du inte tidigare hade kunskap om. På så sätt finns det alltid möjlighet för dig att låna pengar snabbt när behovet uppstår. Detta oavsett om du har snabblån hos andra långivare eller inte. En annan fördel med att hålla koll på nya smslån är att man har chans att komma undan med lägre ränta och bättre villkor.

Nya smslån 2020

Lånebelopp
1000 - 30000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
0 kr
Ränta
26,50%
i
Effektiv årsränta för en kredit på 15 000 kr som återbetalas under 12 månader är 29,97%.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 30000 kr
Återbetalningstid
2 - 82 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
320 kr
Ränta
39,3%
i
Effektiv ränta vid ett uttag på 15 000 kr som återbetalas under 12 månader är 56,73%.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
2000 - 20000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
395 kr
Ränta
39.5%
i
Den effektiva räntan för ett lån på 5000kr med en löptid på 11 mån är 79,97%. Första lånet är fritt från ränta och uppläggningsavgift.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
10000 - 70000 kr
Återbetalningstid
24 - 60 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
0 kr
Ränta
25,77%
i
Ett lån på 40 000 kr med löptid på 4 år har en effektiv ränta på 29%.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
5000 - 20000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
495 kr
Ränta
39,48%
i
En kredit på 10 000 kr som återbetalas under 12 månader har en effektiv årsränta på 76,2%.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 30000 kr
Återbetalningstid
1 - 40 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
0 kr
Ränta
24%
i
Vid ett lån på 15 000kr som återbetalas under 40 månader är den effektiva räntan 26,82%
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

Fördelar med nya smslån

Anledningen till varför många söker sig till nya smslån och nya långivare är att man har chans att få första lånet kostnadsfritt. Detta då många nya långivare erbjuder nya kunder det första lånet utan ränta och avgifter. Notera dock att så inte alltid är fallet och det är därför viktigt att du alltid själv ser över villkoren innan du ansöker om lån. I våra recensioner framgår det alltid vilken ränta och vilka villkor långivaren har. Kreditinstituten kan dock ändra dessa uppgifter utan vår kunskap. Därför är det alltid ditt eget yttersta ansvar att se till så att du har korrekt information om de olika lånen.

Man kan tycka att det är lite konstigt att nya företag vill ta en kreditrisk utan att få någonting för det. Men faktum är att många kreditinstitut tjänar på att erbjuda nya kunder första lånet utan ränta. Detta då låntagaren får en bra känsla för företaget vilket ökar chansen att han eller hon väljer företaget nästa gång det är dags att låna. Dessutom får lånebolag med räntefria lån mycket uppmärksamhet på finanssidor så som den du just nu besöker. För dig som kund är det enbart positivt med räntefria lån så länge du har möjlighet att återbetala din skuld i tid. Har du inte detta så kommer lånet inte vara så billigt längre då du kommer att debiteras dröjsmålsränta och andra avgifter.

Många nya aktörer på marknaden

Sedan smslån först presenterades i Sverige har det kommit och gått otroligt många aktörer. Initialt fanns det mängder med kreditinstitut som alla ville göra pengar på människors oförmåga att få vanliga banklån. De flesta lånebolag försvann dock i samband med att marknaden för snabblån eller så kallade högkostnadskrediter reglerades. I samband med regleringen kom det nämligen nya regler om hur man fick marknadsföra sina mikrolån. Bland annat var långivare tvungna att alltid uppge den effektiva räntan i sin marknadsföring. På så sätt blev det svårare för bolag att missleda sina kunder genom att hävda att man erbjöd räntefria lån när avgifterna låg på flera hundra procent av lånebeloppet. Många av de aktörer som försvann i samband med regleringen hittar du i vår lista över sms-lånebolag som försvunnit.

Men även om många långivare försvunnit genom året så har det även tillkommit en hel del. Idag finns det många nya aktörer på marknaden som gör allt i sin makt för att du ska låna hos just dom. Därtill har det även poppat upp många låneförmedlare som jämför smslån åt sina kunder. Vi på Alltomsmslan.se strävar alltid efter att tillhandahålla den senaste informationen om alla nya långivare på marknaden. Så fort det dyker upp ett nytt snabblån så listas detta här ovan. Se därför till att bokmärka denna sidan för att försäkra dig om att du får den senaste informationen om alla långivare.

Hur vi väljer ut nya snabblån

Vi strävar såklart efter att lista så många nya snabblån som möjligt här. Allt för att du ska kunna hitta en långivare du inte hört talas om tidigare. Det finns dock saker som begränsar våra möjligheter till listningar. Bland annat har vi på Allt om Smslån valt att enbart samarbeta med seriösa långivare. Det handlar då om kreditmarknadsbolag som har en giltig licens från Finansinspektionen. Vidare ska dessa lånebolag följa Konsumentverkets riktlinjer för utgivning av konsumentkrediter.

Därutöver gör vi alltid manuella granskningar av alla sms-lånebolag för att se om vi själva tycker att långivaren håller måttet. En del lånebolag har exempelvis ytterst lite information om sina krediter på sin hemsida. Detta anser vi är negativt då alla som lånar ska ha möjlighet att tillskansa sig den information som behövs för att kunna låna. Att låna pengar är ett stort beslut som ska föregås av eftertanke och i det ingår det att läsa på om respektive långivare.

En annan anledning till varför du inte alltid hittar alla nya långivare här är för att dessa valt att inte ha samarbeten. För att vi ska kunna marknadsföra kreditinstitut måste dessa valt att samarbeta direkt via oss eller via ett annonsnätverk. De flesta långivare ser positivt på samarbeten men det finns fortfarande de lånebolag som väljer att köra helt utan samarbeten. Om du tycker att vi saknar ett nytt kreditinstitut i vår lista så är du välkommen att uppmärksamma oss om detta genom att maila till info[@]alltomsmslan.se.

Långivare som försvinner

I de allra flesta fall lägger vi till nya långivare här i listan. Det händer dock också att vi då och då plockar bort sms-lånebolag. Det finns flera anledningar till detta men främst handlar det om att bolagen lägger ned sina verksamheter och slutar att låna ut pengar. Under åren har vi kunnat se en rad olika låneföretag sättas i konkurs och när detta händer måste vi givetvis ta bort företagen från listan. Vissa lånebolag ändrar dessutom sina varumärken vilket kan innebära att man tar bort ett varumärke och istället lägger till ett nytt. I dessa fall är vi såklart snabba med att lägga till det nya varumärket men vi är lika snabba med att ta bort det gamla.

Här på Alltomsmslan.se ska du aldrig behöva se en massa utgångna erbjudanden. Därför gör vi allt i vår makt för att ta bort långivare som gått i konkurs eller som helt enkelt valt att inte driva vidare sin verksamhet. Med anledning av detta kan listans omfattning variera beroende på hur många nya smslån som finns på marknaden vid den aktuella tidpunkten.