Hitta nya SMS lån utan UC 2024

 • Lånebelopp: 1 000 kr - 5 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 3 mån
 • Läs mer om Saldo
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 395 kr
 • Effektiv ränta: 265,5%
Lån på 5000 kr med återbetalningstid 1 månad. Uppläggningsavgift 395 kr, administrationsavgift 0 kr, nominell bunden ränta 39 %, effektiv ränta 265,5 %, totalt att återbetala 5 570,34 kr (5 570,34 kr per en månad).
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 2 mån - 82 mån
 • Läs mer om GF Money
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 280 kr
 • Effektiv ränta: 51,95-77,75%
Ett uttag om 15 000 kr med löptid 12 mån, uppläggningsavgift 280 kr, aviavgift 45 kr/mån, uttagsavgift 95 kr, rörlig ränta 39,8% ger en effektiv ränta på 58,51%
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 2 000 kr - 70 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 12 mån
 • Läs mer om Lumify
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 395 kr
 • Effektiv ränta: 12,87-236,50%
Kredit om 5 000 kr med 39,5 % ränta och återbetalningstid på 6 månader (med 6 återbetalningar på 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 5 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 12 mån
 • Läs mer om Flexkontot
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 475 kr
 • Effektiv ränta: 76,80%
Krediten har 43,98 % nominell bunden årsränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 25 kr månatlig administrationsavgift. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 1 120 kr per månad under 12 månader har en effektiv årsränta på 76,8 %. Det innebär en total kostnad för krediten om 3 440 kr.
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 10 000 kr - 50 000 kr
 • Löptid: 12 mån - 120 mån
 • Läs mer om Extralånet
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 0 kr
 • Effektiv ränta: 31,82%
Räkneexempel: 30 000 kr i annuitetslån på 4 år med 27,95% nominell ränta, 31,82% effektiv ränta, kostar 1 045 kr/mån (48 ggr). Att återbetala: 50 160 kr inkl. alla avgifter.

Fördelar med nya SMS lån utan UC

Anledningen till varför många söker sig till nya SMS lån och nya långivare är att man har chans att få första lånet kostnadsfritt. Detta då många nya långivare erbjuder nya kunder det första lånet utan ränta och avgifter. Notera dock att så inte alltid är fallet och det är därför viktigt att du alltid själv ser över villkoren innan du ansöker om lån. I våra recensioner framgår det alltid vilken ränta och vilka villkor långivaren har. Kreditinstituten kan dock ändra dessa uppgifter utan vår kunskap. Därför är det alltid ditt eget yttersta ansvar att se till så att du har korrekt information om de olika lånen.

Man kan tycka att det är lite konstigt att nya företag vill ta en kreditrisk utan att få någonting för det. Men faktum är att många kreditinstitut tjänar på att erbjuda nya kunder första lånet utan ränta. Detta då låntagaren får en bra känsla för företaget vilket ökar chansen att han eller hon väljer företaget nästa gång det är dags att låna. Dessutom får lånebolag med räntefria lån mycket uppmärksamhet på finanssidor så som den du just nu besöker. För dig som kund är det enbart positivt med räntefria lån så länge du har möjlighet att återbetala din skuld i tid. Har du inte detta så kommer lånet inte vara så billigt längre då du kommer att debiteras dröjsmålsränta och andra avgifter.

Nya smslån

Många nya aktörer på marknaden

Sedan SMS lån först presenterades i Sverige har det kommit och gått otroligt många aktörer. Initialt fanns det mängder med kreditinstitut som alla ville göra pengar på människors oförmåga att få vanliga banklån. De flesta lånebolag försvann dock i samband med att marknaden för snabblån eller så kallade högkostnadskrediter reglerades. I samband med regleringen kom det nämligen nya regler om hur man fick marknadsföra sina mikrolån. Bland annat var långivare tvungna att alltid uppge den effektiva räntan i sin marknadsföring. På så sätt blev det svårare för bolag att missleda sina kunder genom att hävda att man erbjöd räntefria lån när avgifterna låg på flera hundra procent av lånebeloppet. Många av de aktörer som försvann i samband med regleringen hittar du i vår lista över sms-lånebolag som försvunnit.

Men även om många långivare försvunnit genom året så har det även tillkommit en hel del. Idag finns det många nya aktörer på marknaden som gör allt i sin makt för att du ska låna hos just dom. Därtill har det även poppat upp många låneförmedlare som jämför SMS lån åt sina kunder. Vi på Alltomsmslan.se strävar alltid efter att tillhandahålla den senaste informationen om alla nya långivare på marknaden. Så fort det dyker upp ett nytt snabblån så listas detta här ovan. Se därför till att bokmärka denna sidan för att försäkra dig om att du får den senaste informationen om alla långivare.

Frågor & svar

aosbackground

Vilka nya SMS lån har lanserats i år?

Vilket nytt snabblån är bäst?

Finns det nya SMS lån med betalningsanmärkningar?

Hur mycket kan jag låna?

Vilka nya kontokrediter har kommit 2024?

Finns det nya lån utan UC?

Hur vi väljer ut nya snabblån

Vi strävar såklart efter att lista så många nya snabblån som möjligt här. Allt för att du ska kunna hitta en långivare du inte hört talas om tidigare. Det finns dock saker som begränsar våra möjligheter till listningar. Bland annat har vi på Allt om SMS lån valt att enbart samarbeta med seriösa långivare. Det handlar då om kreditmarknadsbolag som har en giltig licens från Finansinspektionen. Vidare ska dessa lånebolag följa Konsumentverkets riktlinjer för utgivning av konsumentkrediter.

Därutöver gör vi alltid manuella granskningar av alla sms-lånebolag för att se om vi själva tycker att långivaren håller måttet. En del lånebolag har exempelvis ytterst lite information om sina krediter på sin hemsida. Detta anser vi är negativt då alla som lånar ska ha möjlighet att tillskansa sig den information som behövs för att kunna låna. Att låna pengar är ett stort beslut som ska föregås av eftertanke och i det ingår det att läsa på om respektive långivare.

En annan anledning till varför du inte alltid hittar alla nya långivare här är för att dessa valt att inte ha samarbeten. För att vi ska kunna marknadsföra kreditinstitut måste dessa valt att samarbeta direkt via oss eller via ett annonsnätverk. De flesta långivare ser positivt på samarbeten men det finns fortfarande de lånebolag som väljer att köra helt utan samarbeten. Om du tycker att vi saknar ett nytt kreditinstitut i vår lista så är du välkommen att uppmärksamma oss om detta genom att maila till info[@]alltomsmslan.se.

Hitta nya smslån utan UC under 2020

Långivare som försvinner

I de allra flesta fall lägger vi till nya långivare här i listan. Det händer dock också att vi då och då plockar bort sms-lånebolag. Det finns flera anledningar till detta men främst handlar det om att bolagen lägger ned sina verksamheter och slutar att låna ut pengar. Under åren har vi kunnat se en rad olika låneföretag sättas i konkurs och när detta händer måste vi givetvis ta bort företagen från listan. Vissa lånebolag ändrar dessutom sina varumärken vilket kan innebära att man tar bort ett varumärke och istället lägger till ett nytt. I dessa fall är vi såklart snabba med att lägga till det nya varumärket men vi är lika snabba med att ta bort det gamla.

Här på Alltomsmslan.se ska du aldrig behöva se en massa utgångna erbjudanden. Därför gör vi allt i vår makt för att ta bort långivare som gått i konkurs eller som helt enkelt valt att inte driva vidare sin verksamhet. Med anledning av detta kan listans omfattning variera beroende på hur många nya smslån som finns på marknaden vid den aktuella tidpunkten.