Lån som betalas ut direkt till Handelsbanken

 • Lånebelopp: 1 000 kr - 40 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 12 mån
 • Läs mer om Ferratum
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 0 kr
 • Effektiv ränta: 54,04%
Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 2 mån - 82 mån
 • Läs mer om GF Money
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 280 kr
 • Effektiv ränta: 51,95-77,75%
Ett uttag om 15 000 kr med löptid 12 mån, uppläggningsavgift 280 kr, aviavgift 45 kr/mån, uttagsavgift 95 kr, rörlig ränta 39,8% ger en effektiv ränta på 58,51%
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 12 mån
 • Läs mer om Smspengar
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 280 kr
 • Effektiv ränta: 51,95-77,75%
Uttag om 15 000 kr med 12 mån löptid, rörlig ränta 39,8%, uppläggningsavgift 280kr, aviavgift 45kr x 12, uttagsavgift 95kr har en effektiv ränta på 58,51%. Totalt belopp att återbetala 21 412kr (1786kr/mån).
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 20 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 36 mån
 • Läs mer om Daypay
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 300 kr
 • Effektiv ränta: 69,65-4569,91%
Lånar du 10 000 kr med löptid 90 dagar så är årlig fast ränta 39% och effektiv ränta 69,65%. Totalt att återbetala: 11392.00 kr (3797.33 kr/mån). Uppläggningsavgift: 300 kr. Aviavgift: 39 kr
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Handelsbanken – en av Sveriges största banker

Handelsbanken är en av Sveriges största banker och banken grundades redan 1871. Trots att banken sedan grundandet genomgått olika kriser så var Handelsbanken den enda banken i Sverige som inte behövde statligt stöd under finanskrisen. Med andra ord handlar det om en stabil aktör som dessutom gjort flertalet förvärv genom året. Idag ligger fokus för Handelsbanken på den enskilda kunden och dennes behov. Med anledning av detta har man många lokala bankkontor runtom i landet. Kanske är det en av anledningarna till att Handelsbanken ofta hamnar högt i topp när man jämför kundnöjdheten hos olika banker. Men det är inte bara privatkunderna som är nöjda med sin bank. Istället har Handelsbanken under åtta år i rad även blivit utsedd till Årets affärsbank. Något som vittnar om att man även har många nöjda företagskunder. Banken bedriver idag verksamhet i 20 länder och man har inte mindre än 12 000 medarbetare utplacerade runtom i världen. Sverige tillhör tillsammans med bland annat Danmark och Finland några av Handelsbankens hemmamarknader.

Som kund i Handelsbanken får du tillgång till alla banktjänster som du kan tänkas behöva. Detta oavsett om du gör dina bankärenden som privatperson eller företagare. Handelsbanken erbjuder alltifrån transaktionskonton till lönekonton och sparkonton. Därtill kan kunder både ansöka om privatlån, bolån samt bil- och fritidslån. Man har även ett stort utbud av både bankkort och kreditkort. Däremot ger man inte ut några mindre konsumentkrediter så som SMS lån eller onlinekrediter utan UC. Istället ligger det minsta lånet på 30 000 kr och väljer du att ansöka om detta så tas en UC. Du har däremot alltid möjlighet att ansöka om lån utan UC hos en annan långivare och sedan få pengarna utbetalda till ditt konto i Handelsbanken.

Smslån med direkt utbetalning till Handelsbanken

Utbetalning av lån direkt till konto i Handelsbanken

Om du vill ta ett lån utan UC och är mån om att få pengarna snabbt är det A och O att välja en långivare med konto i samma bank som du själv. För dig med konto i Handelsbanken innebär det att du bör välja en långivare som också har konto i Handelsbanken. Som tur är så är det många sms-lånebolag som har konto i just Handelsbanken. Således erbjuder dessa lånebolag även direkt utbetalning till Handelsbanken konton. Du återfinner lånebolagen i listan ovan som fylls på löpande i takt med att fler företag erbjuder direkt utbetalning till konton i Handelsbanken. För att ansöka om ett lån hos ett av dessa bolag behöver du bara klicka dig vidare via länkarna här på sajten. Därefter får du fylla i en låneansökan helt digitalt där du identifierar dig med ditt BankID. Hur stort belopp du kan låna hos respektive långivare ser du i ovan nämnda lista. Många av de långivare som betalar ut lån till konton i Handelsbanken erbjuder även kontokrediter. Detta innebär att du kan ansöka om en öppen kreditlina som du kan använda dig av när behov av pengar uppstår. Du betalar då bara ränta på den del av kreditlinan som du faktiskt använder dig av.

När du skickat in din låneansökan till någon av lånebolagen ovan så kommer du få svar direkt på skärmen. Blir du beviljad lånet så får du detta utbetalt inom en timma. Detta förutsätter dock att du ansökt om lånet inom ordinarie öppettider. Se därför till att alltid kolla upp öppettiderna hos respektive långivare innan du ansöker om ett snabblån eller en kontokredit med direkt utbetalning till Handelsbanken. Utbetalning sker antingen via Trustly eller Zimpler.

Frågor & svar

aosbackground

Vilka kreditgivare har direkt utbetalning till Handelsbanken?

Erbjuder Handelsbanken SMS lån?

Kan jag få pengarna utbetalda under helgen?

Vad krävs för att pengarna ska betalas ut direkt?

Hur mycket kan jag låna?

Utbetalningstider för övriga lån

Om du väljer att ansöka om ett lån utan UC hos en kreditgivare som inte listas ovan så kan det dröja lite längre innan du får pengarna. Om du väljer ett bolag som inte erbjuder direkt utbetalning till Handelsbanken så är det inte osannolikt att du får vänta i mellan 1-2 dagar på pengarna. Ansöker du under en högtid eller under röda dagar så kan det dröja ännu längre. Därför rekommenderar vi dig att skicka din ansökan tidigt en vanlig vardag. Då har du möjlighet att få pengarna samma eftermiddag alternativt dagen efter. Ansöker du istället under helgen eller sent en fredag så kan du komma att behöva vänta fram till nästföljande måndag innan utbetalningen sker. Detta gäller för mindre lån som går under kategorin högkostnadskrediter.

Du som ansöker om ett större privatlån utan säkerhet gör bäst i att inte sätta för stort hopp till snabba utbetalningstider. När det gäller blancolån från större låneinstitut eller banker så ligger utbetalningstiden i regel på mellan 3-5 bankdagar. Detta oavsett om du har konto i Handelsbanken eller i någon annan bank. Anledningen till detta är att det görs en mer ingående kreditprövning när det gäller större privatlån utan säkerhet. Detta till skillnad mot smslån där beskedet ofta kommer direkt efter skickad ansökan. Däremot har blancolån många andra fördelar om man ställer dessa mot snabblånen. Bland annat har privatlån utan säkerhet bättre villkor, lägre ränta och längre återbetalningstid. Dock ska det nämnas att kreditupplysningen ofta inhämtas från UC när det gäller blancolån. Detta slipper du när du tar ett smslån då kreditupplysningen istället inhämtas från Creditsafe eller Bisnode.

Snabblån Handelsbanken direkt

Låna pengar hos Handelsbanken

Handelsbanken erbjuder alltså inte själv några smslån eller kontokrediter. Behöver du däremot ta ett större lån så är Handelsbanken en lämplig bank att vända sig till. När det gäller privatlån utan säkerhet finns det två olika banklån att välja mellan. Det handlar dels om Privatlån Direkt men även Privatlån med flexibla villkor. När det gäller bägge dessa privatlån så sätts räntan individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Har du en god och stabil ekonomi kan du med andra ord räkna med att få en låg ränta och bra villkor. Innan du blir beviljad lån från Handelsbanken så kommer en kreditprövning att göras. Detta innebär bland annat att banken inhämtar en kreditupplysning från UC. Med andra ord får du räkna med en förfrågan när du ansöker om blancolån hos Handelsbanken. När du lånar av denna bank har du även möjlighet att välja till ett låneskydd. Detta fungerar som en sorts försäkring som går in och täcker dina månadskostnader om något oförutsett skulle hända. Hos Handelsbanken kan du låna upp till 150 000 kr utan säkerhet. För att få låna måste du vara 18 år eller äldre samt ha en taxerad årsinkomst på minst 200 000 kr. Vidare accepterar man inte låntagare med betalningsanmärkningar.

Utöver Handelsbankens privatlån utan säkerhet så kan du även låna till din bostad hos denna bank. Du ansöker enkelt och smidigt om ett lånelöfte direkt på Handelsbankens hemsida. Detta är helt kostnadsfritt och lånelöftet är giltigt i 6 månader. Att ansöka om lånelöfte tar bara några minuter och du får svar inom 24 h. När du sedan tar ett bolån så kan du låna upp till 85% av bostadens värde hos Handelsbanken. Andra lån som banken erbjuder är bil- och fritidslån där du mot säkerhet har möjlighet att låna upp till 400 000 kr.