Jämför SMS lån med Zimpler

  • Lånebelopp: 2 000 kr - 70 000 kr
  • Löptid: 1 mån - 12 mån
  • Läs mer om Lumify
  • Utan UC: Ja
  • Startavgift: 395 kr
  • Effektiv ränta: 12,87-236,50%
Kredit om 5 000 kr med 39,5 % ränta och återbetalningstid på 6 månader (med 6 återbetalningar på 929,57 kr, 1 381,57 kr, 1 344,65 kr, 1 307,74 kr, 1 270,83 kr samt 1 233,91 kr) och 685 kr i uppläggningsavgift, 685 kr i förlängningsavgift samt 360 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 125,59 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 468,27 kr.
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Vad är Zimpler?

Zimpler lån

Zimpler är en mobil plånbok och en betaltjänst från fintechbolaget Zimpler AB. Företaget grundades 2012 med målet att skapa en produkt som skulle förenkla mobila betalningar. Sedan grundandet av Zimpler har varumärket nått stor framgång. Inte minst i casinovärlden har Zimpler varit en populär betalningslösning då spelare snabbt och enkelt har kunnat göra insättningar direkt via mobilen. Detta genom att betala via sitt mobilnummer och sedan få en digital faktura från Zimpler. Zimpler stödjer både VISA, Mastercard, Maestro, BankID, Swish och vanlig banköverföring.

Med den mobila plånbok som Zimpler erbjuder får du möjlighet att sköta alla transaktioner digitalt. Det enda som krävs för att du ska kunna låna med pengar Zimper är att du har ett mobilt BankID. I övrigt fungerar det ungefär liknande som när du lånar och får lån utbetalt med Trustly.

aosbackground

Låna pengar med Zimpler

Som första kreditgivare erbjuder nu Lumify direkt utbetalning av snabblån via Zimpler. I skrivande stund finns det inga fler aktörer på marknaden som erbjuder dig att låna pengar med Zimpler. Däremot kan vi nog förvänta oss att många andra långivare kommer att följa i Lumifys fotsteg. Det finns nämligen uppenbara fördelar för den som erbjuds direkt utbetalning av lån med Zimpler. Den främsta fördelen är att lånen kan utbetalas direkt under dygnets alla timmar. Med andra ord väldigt lämpligt för den som är i behov av ett akutlån. Direkt utbetalningen är möjlig för den med konto i följande banker:

  • Handelsbanken
  • Swedbank
  • Nordea
  • SEB

Har du konto i någon av dessa storbanker så kan du alltså få lånet utbetalt 24/7. Detta i de fall där långivaren i fråga erbjuder automatisk hantering av ansökningar. Således är du inte längre beroende av att ansöka om lån inom kreditgivarens ordinarie öppettider. Utan kan få pengarna till ditt konto direkt även under helger, röda dagar och kvällar.

Direkt utbetalning av lån med Zimpler

Zimpler lån

Tillsammans med Trustly så är Zimpler den betalningslösning som möjliggör snabbast utbetalning av SMS lån. När du ansöker om ett lån hos en långivare som erbjuder Zimpler som betalningsmetod kan du ha pengarna på kontot inom 15 minuter. Detta från det att din låneansökan blivit beviljad. Kom ihåg att ett Zimplerlån enbart är möjligt för dig som har mobilt BankID. Detta då identifiering sker just via mobilt BankID. Har du ännu inte skaffat dig ett BankID så gör du enkelt och snabbt detta via din internetbank. Ett mobilt BankID kommer att förenkla vardagen för dig i många andra avseenden också.

I takt med att fler långivare ansluter sig till Zimpler kommer det finnas fall då du inte får pengarna direkt. Detta då det inte är alla lånebolag som erbjuder automatiskt handläggning av låneansökningar. Då blir du dessvärre tvungen att förhålla dig till långivarnas öppettider. Om du inte väljer att skaffa dig ett kreditkonto som du kan läsa mer om nedan.

Smslån med Zimpler

Kontokredit med Zimpler utbetalning

Om du vet med dig att ditt behov av att låna pengar ofta uppstår under obekväma tider så kan en kontokredit lämpa sig bättre än ett traditionellt SMS lån. En kontokredit eller onlinekredit kan liknas vid ett digitalt kreditkort. Du ansöker om ett kreditutrymme och får du detta beviljat så får du tillgång till en löpande kreditlina. Detta gör att du inte behöver ansöka om nya SMS lån varje gång ett behov uppstår. Vidare kan du själv göra uttag från ditt kreditkonto när du vill. Detta utan att vara beroende av långivarens öppettider. Således kan du med en beviljad kontokredit alltid få in pengarna direkt på kontot med Zimpler utbetalning.

Hos Lumify som i skrivande stund är den enda kreditgivaren på marknaden som erbjuder Zimpler utbetalning kan du ansöka om en kontokredit. När du väl fått kreditkontot beviljat har du möjlighet att via Zimpler få pengarna utbetalda till ditt konto 24/7. Detta oavsett om du behöver pengar en vanlig vardag, en vardagskväll eller en helgmorgon.