Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss som driver Alltomsmslan.se så är du välkommen att höra av dig via nedanstående formulär. Du kan också maila direkt in till oss på info[@]alltomsmslan.se. Vi försöker svara på alla mail så fort vi kan och vår strävan är att du ska få ett svar inom 48 timmar. Har du frågor om specifika smslån, blancolån eller kreditkort så hänvisar vi dig direkt till respektive utgivare av dessa.

  Friskrivning

  Som tidigare nämnt är Allt om smslån en oberoende informationssida för dig som söker smslån eller privatlån. Vi är inte anslutna till något kreditmarknadsbolag, bank eller kortutgivare. Vi skriver oss allt ansvar för att förändringar när som helst kan ske i de erbjudanden som finns representerade på sajten. Därtill reserverar vi oss för eventuella felskrivningar som kan finnas på webbplatsen. Det är alltid upp till dig som besökare att se till så att den information du tillskansar dig är korrekt. Vi rekommenderar dig därför att alltid se vad som gäller på respektive kreditmarknadsbolags hemsida. Detta innan du gör en eventuell låneansökan.

  Finner du några fel eller annat som inte stämmer på sajten så ber vi dig vänligast att kontakta oss så att vi har möjlighet att korrigera detta. Vi strävar efter att alltid ha korrekt och aktuell information här på Alltomsmslan.se.

  Låna ansvarsfullt

  Du som besöker denna webbplats bör vara medveten om de risker som finns med att ta lån. Innan du ansöker om lån eller krediter hos någon av de långivare vi listar på sajten så rekommenderar vi dig att läsa vår artikel om att låna ansvarsfullt. Det är du ensam som tar ansvar för de lån och krediter du tar. Därför bör du alltid vara påläst om räntor och villkor innan du ansöker om ett lån. Att inte kunna återbetala sitt lån i tid är kopplad till höga kostnader i form av dröjsmålsränta och avgifter. Därtill kan även det minsta lån leda till stora konsekvenser så som skuldsättning och att du hamnar hos Kronofogden.

  En del av de lån och krediter som vi marknadsför här på Alltomsmslan.se är så kallade högkostnadskrediter. Med anledning av detta följer vi de riktlinjer som satts upp av Konsumentverket när det gäller just denna typ av kredit. Nedan märkning finns uppsatt på alla de sidor där vi marknadsför lånebolag som erbjuder högkostnadskrediter.

  Märkning av högkostnadskrediter