Snabblån som betalas ut direkt till Nordea

 • Lånebelopp: 1 000 kr - 40 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 12 mån
 • Läs mer om Ferratum
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 0 kr
 • Effektiv ränta: 54,04%
Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 5 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 3 mån
 • Läs mer om Saldo
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 395 kr
 • Effektiv ränta: 265,5%
Lån på 5000 kr med återbetalningstid 1 månad. Uppläggningsavgift 395 kr, administrationsavgift 0 kr, nominell bunden ränta 39 %, effektiv ränta 265,5 %, totalt att återbetala 5 570,34 kr (5 570,34 kr per en månad).
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 12 mån
 • Läs mer om Smspengar
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 280 kr
 • Effektiv ränta: 51,95-77,75%
Uttag om 15 000 kr med 12 mån löptid, rörlig ränta 39,8%, uppläggningsavgift 280kr, aviavgift 45kr x 12, uttagsavgift 95kr har en effektiv ränta på 58,51%. Totalt belopp att återbetala 21 412kr (1786kr/mån).
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 3 mån - 37 mån
 • Läs mer om Viaconto
 • Utan UC: Nej
 • Startavgift: 395 kr
 • Effektiv ränta: 88,6-8126,2%
Den effektiva räntan för ett lån på 8000kr under 12 månader är 228%. Den effektiva räntan inkluderar nominell ränta, faktureringsavgift och månatliga administrationsavgifter.
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Nordea är en populär bank vilket inte minst märks på hur många lånebolag som använder sig av banken. Banktjänsterna som erbjuds hos Nordea används frekvent av både privatpersoner och företag. Nordea erbjuder dock inte själva några smslån men har många kunder som ansöker om sådana lån. Istället fokuserar Nordea på banktjänster så som sparkonton, bolån, privatlån, företagslån samt värdepappershantering. Banken ingår i en av de största finanskoncernerna i Norden och har anor från 1820. Idag har Nordea 11 miljoner kunder och bedriver bankverksamhet i över 20 länder. Länge låg Nordeas huvudkontor i Stockholm men 2018 flyttade banken sitt huvudkontor till Finland och Helsingfors. Detta på grund av regeringens planer på att höja bankavgifterna. Men det finns fortfarande många bankkontor runtom i Sverige som du har möjlighet att besöka för att göra bankärenden. Även Nordeas internetbank är populär bland kunder som på ett enkelt sätt vill sköta sin vardagsekonomi.

När det gäller långivare som erbjuder konsumentkrediter så har många av dessa konton i Nordea. Detta innebär att kunder med konton i samma bank kan få pengarna utbetalda direkt om långivaren erbjuder så kallad direkt utbetalning. Du kan se en komplett lista över lånebolag som erbjuder direkt utbetalning här på Alltomsmslan.se. Samtliga lån som listas är dessutom lån utan UC vilket gör att din låneansökan inte kommer att påverka din framtida kreditvärdighet.

Smslån med direkt utbetalning till Nordea

Så fungerar direkt utbetalning till Nordea

Det första du bör göra om du har bank i Nordea och vill låna pengar snabbt är att välja rätt långivare. Du kan antingen välja en långivare från listan ovan eller se alla lån utan UC och sedan välja ett lånebolag som betalar ut pengar till Nordea. Notera dock att alla kreditgivare som erbjuder utbetalning till konton i Nordea inte erbjuder direkt utbetalning. Vill du ha pengarna inom en timma så bör du med andra ord hålla dig till de bolag som finns listade här ovan. Du bör också ansöka om lånet under de ordinarie öppettiderna som gäller. De flesta utgivare av konsumentkrediter har öppet under sedvanliga kontorstider. Det kommer dock fler och fler bolag som både har öppet under kvällar och helger. Dessa bör du välja i de fall du är i behov av pengar under obekväm arbetstid. Det kan vara bra att veta att lånebolag som håller öppet under helger ofta gör detta under begränsade tider.

Om du lyckas med att ansöka och bli beviljad ett lån under lånebolagets öppettider så kommer en direkt utbetalning att ske till ditt konto. Detta möjliggörs genom att långivaren har konto i Nordea precis som du. Med andra ord kan en enkel överföring göras och då får tillgång till dina lånepengar inom 15-60 minuter. Skulle du ansöka utanför ordinarie öppettider så får du istället vänta med utbetalningen till långivaren har öppnat igen. Detta är i regel nästföljande dag om långivaren även håller öppet under helger.

Frågor & svar

aosbackground

Vart kan jag ta smslån med direkt utbetalning till Nordea?

Erbjuder Nordea snabblån?

Vad krävs för att direkt utbetalning till konto i Nordea ska vara möjlig?

Kan jag få pengarna utbetalda under helger?

Kan jag låna utan kreditupplysning?

Så fungerar övriga lån utan UC till Nordea

Om du av någon anledning inte har möjlighet att låna hos en av ovan listade kreditgivare så kanske du bestämmer dig för att vända dig till en annan långivare. I de fall du väljer en långivare som inte erbjuder direkt utbetalning till Nordea så behöver du ändå inte vänta särskilt länge. Dock kan det vara strategiskt att överväga vilken tid på dygnet du ansöker om lån. Om du ansöker om ett lån utan UC och vill ha pengarna utbetalda till ett Nordea konto så ska du företrädelsevis göra detta under dagtid. Om du ansöker och blir beviljad snabblån innan klockan 13:00 så får du i regel pengarna utbetalda samma eftermiddag. Om du istället ansöker och blir beviljad lån efter klockan 13:00 så kan det hända att du får pengarna nästföljande dag istället. Är nästföljande dag en helgdag så får du istället dina pengar efterföljande måndag. Om du behöver pengar snabbt ska du alltså undvika att ansöka om smslån till Nordea under en fredag eftermiddag. Säkrast är istället att ansöka om lån på morgonen under en helgfri vardag som efterföljs av en vanlig vardag.

Vänder du dig till ett större låneinstitut som erbjuder sedvanliga privatlån utan säkerhet så kan det ta ännu längre tid. Många banker och låneinstitut reserverar 3-5 dagar för utbetalning av lån. Dessa lån är dessutom ofta förenade med en kreditupplysning i UC. Något som kan påverka din kreditvärdighet då du samlar på dig förfrågningar.

Låna pengar hos Nordea direkt

Låna pengar hos Nordea

Du som är kund hos Nordea och föredrar att låna pengar hos din huvudbank har många möjligheter att göra så. Dessvärre står inte smslån på listan över de lån som Nordea erbjuder sina kunder. Däremot är Nordea en lämplig bank att vända sig till för dig som söker ett större privatlån eller tänkt att låna till en bostad. För att få ta ett privatlån hos Nordea gäller det dock att du har goda ekonomiska förutsättningar. Nordea tar både hänsyn till din livssituation och din ekonomi när du ansöker om lån. Därtill måste du vara 18 år gammal och får inte låna mer pengar än vad banken anser att du har råd att betala tillbaka. När Nordea bedömer din återbetalningsförmåga tar man en kreditupplysning från UC. Denna upplysning tillsammans med de uppgifter du lämnar om din ekonomi, ditt boende och dina skulder kommer att ligga till grund för den bedömning man gör.

Du som tänkt ansöka om ett bolån hos Nordea kan låna upp till 85% av bostadens värde. Du måste således kunna betala 15% av bostadens värde ur egen ficka. Nordea erbjuder bolån från 100 000 kr och uppåt och du kan kostnadsfritt ansöka om ett lånelöfte på bankens hemsida. Detta tar bara cirka 5 minuter att göra och du får svar direkt på skärmen. Bolåneräntan som Nordea erbjuder sätts individuellt utifrån varje kunds ekonomiska förutsättningar. Saker som kan påverka din boränta hos Nordea är värdet på din bostad, dina övriga affärer hos banken samt storleken på lånet.