Trustly lån

Trustly lån – låna pengar med Trustly

Lån med Trustly

Trustly lån blir alltmer populära i Sverige och det är inte svårt att förstå varför. Med Trustly möjliggörs direkta överföringar vilket gör att du kan få in pengarna på ditt konto direkt. Därför har allt fler långivare börjat använda sig av Trustly för överföringar till lånekunder. En annan fördel med att låna pengar med Trustly är att det enbart kräver BankID. Således är du inte tvungen att vara hemma vid din dator för att kunna låna. Du kan enkelt ta ett Trustly lån när du är ute på stan, när du behöver pengar till bussbiljetten eller när du snabbt måste lösa en oförutsedd utgift. BankID bär vi hela tiden med oss via vår mobil och du är således aldrig ett knapptryck ifrån att kunna låna alltifrån 1000 kr upp till 45 000 kr. Utöver de fördelar vi nämnt med Trustly lån så är det många som uppskattar möjligheten att kunna låna dygnet runt. Dessutom är överföringar med Trustly säkert och du behöver aldrig oroa dig över att lämna ifrån dig känsliga uppgifter. Vill du låna med Trustly kan du med fördel jämföra långivare i listan nedan. Samtliga listade kreditinstitut använder sig av Trustly för överföringar till låntagare.

Lånebelopp
1000 - 30000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
280 kr
Effektiv Ränta
51,95-77,75%
i
Uttag om 15 000 kr med 12 mån löptid, rörlig ränta 39,8%, uppläggningsavgift 280kr, aviavgift 45kr x 12, uttagsavgift 95kr har en effektiv ränta på 58,51%. Totalt belopp att återbetala 21 412kr (1786kr/mån).
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
3000 - 30000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
280 kr
Effektiv Ränta
51,95-77,75%
i
Kredit på 15 000kr med löptid 12 mån, nominell årsränta på 39,80%, uppläggningsavgift 280kr, uttagsavgift 95kr, aviavgift 45kr har en effektiv ränta på 58,51%. Totalt belopp att återbetala är 21 412kr.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 30000 kr
Återbetalningstid
1 - 12 mån
Utan UC
Ja
Startavgift
280 kr
Effektiv Ränta
51,95-77,75%
i
Kredit på 15 000 kr med 12 mån löptid, rörlig ränta 39,80%, uppläggningsavgift 280 kr, aviavgifter 540 kr samt uttagsavgift 95 kr blir den effektiva räntan 58,51%. Totalt belopp att återbetala 21 412kr (1786kr/mån) med 12 avbetalningar.
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor
Lånebelopp
1000 - 30000 kr
Återbetalningstid
5 - 75 mån
Utan UC
Nej
Startavgift
0 kr
Effektiv Ränta
29,33%
i
Utnyttjat kredit på 15 000 kr med löptid 12 mån, nominell ränta 26% har en effektiv årsränta på 29,33%. Totalt att återbetala blir 17 195kr (1433kr/mån).
Utbetalning
Ränta
Support
Villkor

När bör man låna med Trustly?

Det finns inga bestämda tillfällen då man bör låna med just Trustly. Istället passar ett Trustly lån vid alla tillfällen som kräver snabb tillgång till en mindre summa pengar. Anledningen till varför många föredrar att låna från kreditinstitut som erbjuder Trustly som utbetalningsmetod är just snabbheten. Med Trustly som utbetalningsmetod kan överföringen ske direkt. Detta gör att det inte finns någon väntetid mellan att långivaren gör utbetalningen till dess att du har pengarna på kontot. Istället handlar det om smslån med direkt utbetalning där du kan låna snabbt vid behov.

Det finns dock vissa förutsättningar för att du ska kunna låna snabbt med Trustly. Det handlar exempelvis om att du har konto i en bank som är ansluten till Trustly. Detta brukar dock inte vara något problem då de flesta svenska bankerna är uppkopplade till Trustly. Har du exempelvis konto i Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB, Danske Bank, Länsförsäkringar, ICA Banken etc så är det inga problem. En annan faktor som spelar in är om långivaren du vänder dig till erbjuder direkt utbetalning eller inte. Dessutom måste lånet först godkännas innan en direkt överföring via Trustly kan ske.

Trustly lån

Lån med Trustly direktutbetalning

I topplistan ovan kan du se vilka låneinstitut som använder sig av Trustly för direktutbetalning. Dessa låneinstitut har alltså möjlighet att föra över pengar mellan olika banker utan fördröjning. Detta genom att använda sig av den tredjepartslösning som Trustly erbjuder. Är du i behov av ett akutlån så bör du alltså företrädelsevis vända dig till ett av ovan listade lånebolag. Gör du detta så slipper du att vänta på pengarna utan får tillgång till lånet direkt.

Innan du tar ett Trustly lån så kan det vara bra att se över långivarnas öppettider. För även om ett kreditinstitut erbjuder direktutbetalning så genomför man enbart utbetalningar av Trustly lån under ordinarie öppettider. Detta innebär att du ska tänkt låna med Trustly en lördag kanske ändå måste vänta till på måndag för att få pengarna. Är du i behov av ett Trustly lån under helgen så rekommenderar vi dig därför att se över smslån med helgutbetalning. Detsamma gäller när du får ett akut behov av pengar under kvällstid.

Trustly lån under kvällar och helger

För dig som vet med dig att behovet av pengar ofta uppstår under kvällar och helger har vi ett tips. Det är att ansöka om en så kallad onlinekredit. Bland annat Credway och Smspengar är långivare som erbjuder en sådan kredit. En onlinekredit fungerar liknande ett kreditkort i det avseendet att du ansöker om ett kreditutrymme som sedan finns tillgängligt löpande. Från din onlinekredit kan du sedan göra egna överföringar med Trustly och således få in pengarna på kontot direkt. Dessutom betalar du enbart kreditränta för den del av kreditutrymmet som du använder. Resterande del kan med fördel användas som en buffert.

Genom att ansöka om en onlinekredit i förebyggande syfte kan du enkelt lösa mindre ekonomiska knipor framöver. Detta oavsett om det är vardag, kväll, helg eller röda dagar. När du redan har en onlinekredit beviljad så spelar det nämligen ingen roll när på dygnet som du genomför dina uttag. Eftersom överföring är möjlig via Trustly kommer du alltid att få in pengarna på ditt bankkonto direkt. På så sätt slipper du vara beroende av långivarnas öppettider. Istället kan du ta ett Trustly lån när helst du behöver det.

Låna pengar med Trustly

Trustly – ett populärt betalningssätt

Vid de här laget känner de flesta till Trustly och bolagets tjänster. Men för den som vill veta mer kommer här en kortfattad beskrivning. Trustly är ett populärt och vanligt förekommande betalningssätt som utvecklats av Trustly Group AB. Denna företagsgrupp står under tillsyn av Finansinspektionen och är registrerad som ett auktoriserat betalningsinstitut. Detta innebär bland annat att man bedriver tillståndspliktig betaltjänstverksamhet inom EU. Trustly erbjuder ett betalalternativ som möjliggör omedelbara och säkra överföringar. Företag kan använda sig av Trustly för att ge sina kunder möjlighet att betala direkt från sitt bankkonto. Även i de fall kunder ska få betalt kan detta ske via Trustly. Ett sådant exempel är spelbolag som betalar ut vinster till sina spelares bankkonton. Men även lånebolag kan alltså använda sig av Trustly för att erbjuda smidigare och snabbare överföringar till sina kunder.

Som privatperson behöver du inte aktivt vidta någon åtgärd för att kunna betala och ta emot betalningar via Trustly. Det enda som krävs är att du har ett BankID eller en bankdosa. Detta då du måste koppla upp dig mot ditt bankkonto vid betalning. Men även för att identifiera dig och bevisa att kontot tillhör dig i samband med att du ska få en betalning. Således är det väldigt smidigt att ta ett Trustly lån samtidigt som du alltid kan känna dig trygg.

Senast uppdaterad 2020-05-13