Lån med utbetalning på natten

 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 2 mån - 82 mån
 • Läs mer om GF Money
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 280 kr
 • Effektiv ränta: 51,95-77,75%
Ett uttag om 15 000 kr med löptid 12 mån, uppläggningsavgift 280 kr, aviavgift 45 kr/mån, uttagsavgift 95 kr, rörlig ränta 39,8% ger en effektiv ränta på 58,51%
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 12 mån
 • Läs mer om Smspengar
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 280 kr
 • Effektiv ränta: 51,95-77,75%
Uttag om 15 000 kr med 12 mån löptid, rörlig ränta 39,8%, uppläggningsavgift 280kr, aviavgift 45kr x 12, uttagsavgift 95kr har en effektiv ränta på 58,51%. Totalt belopp att återbetala 21 412kr (1786kr/mån).
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 5 mån - 75 mån
 • Läs mer om Northmill
 • Utan UC: Nej
 • Startavgift: 0 kr
 • Effektiv ränta: 9,22-32,74%
Vid kredit om 25 000 kr till 13,9 % årsränta (rörlig) under fem år med 60 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir månadsbeloppet 604 kr (totalt 36 237 kr) och den effektiva räntan 16,88 %.

Utbetalning hela dygnet med kontokredit

Det vanliga tillvägagångssättet om man behöver låna pengar på natten är att ansöka om ett kreditkonto. Det är dock inga långivare som i detta nu beviljar ansökningar under natten. Därför måste du redan ha ansökt om ett kreditkonto under dagtid för att sedan ha möjlighet att göra uttag från detta på natten. När din kontokredit väl är beviljad så är det möjligt att låna pengar via detta konto under hela dygnet. Detta oavsett om behov uppstår under kvällar, helger eller vardagar. Många av de lånebolag som erbjuder denna typ av snabblån har även direkt utbetalning. Inte sällan kan du då göra uttag via betaltjänsten Trustly vilket innebär att du får pengarna i samma sekund som du gör en överföring. Således kan du med hjälp av din kreditlina lösa de flesta oväntade situationer som kräver snabba pengar. Fördelen med denna typ av snabblån är också att du enbart betalar ränta på den kredit du nyttjar. Har du exempelvis ett kreditutrymme på 10 000 kr men enbart tar ut 2000 kr så betalar du enbart ränta för de 2000 kr du tar ut.

Även om det inte finns några lånebolag som erbjuder nattlån så finns det alltså Trustly lån med utbetalning under natten. Om du tror att du kommer att få behov av att låna pengar mitt i natten bör du således se till att förbereda för detta i god tid innan. Att ansöka om en kontokredit går både snabbt och enkelt och kan göras under låneinstitutens ordinarie öppettider. Eftersom krediten inte kostar något så länge du inte gör några uttag så kan det vara bra att ansöka om ett sådant lån i förebyggande syfte.

Låna pengar på natten

Att ansöka om lån mitt i natten

Även om det inte finns några lånebolag i Sverige som har öppet under natten så går det ändå bra att ansöka om lån oavsett tid på dygnet. Låneansökan sker nämligen digitalt via låneinstitutens hemsidor. Där kan du i lugn och ro fylla i ansökningsformuläret både under dagar, kvällar och helger. När du valt önskat lånebelopp och ansökningsformuläret är komplett kommer du att få identifiera dig vilket smidigast sker med mobilt BankID. Därefter skickas din låneansökan in och långivaren kommer att hantera denna under bolagets öppettider. Vissa långivare har öppet på helger vilket innebär att du kan få lånet beviljat både under lördagar och söndagar. Innan låneinstituten beviljar smslån så görs en kreditbedömning av dig som låntagare. Detta innebär att långivaren ser över de uppgifter du lämnat samt inhämtar en kreditupplysning från Creditsafe eller Bisnode. Om du har den återbetalningsförmåga som krävs kommer du att få lånet beviljat. Lånet betalas då i flesta fall ut direkt under förutsättning att långivaren erbjuder direkt utbetalning. Om det är ett kreditkonto du ansökt om så görs det första uttaget när du själv väljer det. Således kan du om du vill genomföra ditt första uttag av lånet mitt i natten.

När det gäller långivarnas öppettider så är det inget låneinstitut som enligt vår kännedom har öppet på natten. Däremot är det många bolag som har öppet så länge som till 22:00 under kvällar. Om du inte förberett dig och fått ett kreditkonto beviljat sedan innan så är alltså den senaste tiden på dygnet som du kan få ett lån utbetalt 22:00.

Varför låna på natten?

Livet är inte alltid förutsägbart och med anledning av detta kan man aldrig veta i förväg när man kommer att få ett akut behov av pengar. Saker kan hända som inte finns med i beräkningen och då kanske ett nattlån känns som ett bra alternativ. Det kan handla om att man måste ta sig hem efter en sen utekväll och inte har råd med varken taxi eller kollektivtrafik. Eller så har man fått soppatorsk och kontot ekar tomt. Anledningarna till varför man behöver låna pengar mitt i natten kan vara många. Dock finns det tillfällen då folk vill låna på natten av helt fel anledningar. Det kan exempelvis handla om att man vill låna för att festa eller för att finansiera sitt spelande. Detta är något vi avråder starkt ifrån! Att det är svårt att hitta långivare som betalar ut lån på natten är inte helt utan anledning. Om alla låneinstitut skulle erbjuda lån på natten så finns det nog många låntagare som skulle ångra sig dagen efter. Det skulle med all säkerhet vara frestande för många svenskar att ta lån på fyllan. Detta helt utan konsekvenstänkande eller vettiga anledningar. På så sätt är det bra att de flesta lån enbart beviljas under dag- och kvällstid.

Vi på Allt om SMS lån håller löpande koll på förändringar som sker kring låneinstitutens öppettider. Hittills har vi dock inte fått några indikationer på att något lånebolag kommer att utöka sina öppettider till att även bevilja ut snabblån på natten. Ska vi vara helt ärliga så tycker vi detta är bra. I de allra flesta fall så är behovet av pengar inte så akut så att det inte kan vänta till nästföljande morgon.