Här kan du låna på kvällen

 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 2 mån - 82 mån
 • Läs mer om GF Money
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 280 kr
 • Effektiv ränta: 51,95-77,75%
Ett uttag om 15 000 kr med löptid 12 mån, uppläggningsavgift 280 kr, aviavgift 45 kr/mån, uttagsavgift 95 kr, rörlig ränta 39,8% ger en effektiv ränta på 58,51%
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 12 mån
 • Läs mer om Smspengar
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 280 kr
 • Effektiv ränta: 51,95-77,75%
Uttag om 15 000 kr med 12 mån löptid, rörlig ränta 39,8%, uppläggningsavgift 280kr, aviavgift 45kr x 12, uttagsavgift 95kr har en effektiv ränta på 58,51%. Totalt belopp att återbetala 21 412kr (1786kr/mån).
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 5 mån - 75 mån
 • Läs mer om Northmill
 • Utan UC: Nej
 • Startavgift: 0 kr
 • Effektiv ränta: 9,22-32,74%
Vid kredit om 25 000 kr till 13,9 % årsränta (rörlig) under fem år med 60 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir månadsbeloppet 604 kr (totalt 36 237 kr) och den effektiva räntan 16,88 %.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 20 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 36 mån
 • Läs mer om Daypay
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 300 kr
 • Effektiv ränta: 69,65-4569,91%
Lånar du 10 000 kr med löptid 90 dagar så är årlig fast ränta 39% och effektiv ränta 69,65%. Totalt att återbetala: 11392.00 kr (3797.33 kr/mån). Uppläggningsavgift: 300 kr. Aviavgift: 39 kr
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Direkt utbetalning av lån utan UC på kvällen

För dig som vill låna pengar och få dessa utbetalda under kvällen är SMS lån det enda alternativet. Traditionella låneinstitut och banker erbjuder inte vare sig helg- eller kvällsutbetalning. Istället är det kreditmarknadsbolag som erbjuder SMS lån utan UC som gör detta. Således kommer du att behöva betala en högre kostnad än om du hade lånat hos en traditionell bank. Å andra sidan har nöden ingen lag och behöver man verkligen pengar akut så kanske det kan vara värt att betala lite mer. Fördelen med snabblån är att du slipper få en förfrågan i din UC vilket du med största sannolikhet hade fått om du tagit ett vanligt privatlån utan säkerhet. När du tar ett snabblån så inhämtas istället kreditupplysningen från alternativa bolag så som Bisnode och Creditsafe. Med anledning av detta kommer inga banker se din förfrågan om du ansöker om ett banklån framöver. Det är informationen i kreditupplysningen tillsammans med de uppgifter du anger i ansökan som avgör om du blir beviljad ett lån under kvällen eller inte.

För att du ska kunna få dina pengar utbetalda under kvällen behöver du vända dig till en långivare med flexibla öppettider. Sådana återfinner du i vår lista här ovanför. Det gäller även att kreditinstitutet som du väljer erbjuder direkt utbetalning av lån. Detta innebär att man överför pengar via Trustly vilket i regel enbart tar 15 minuter. Dock gäller det att du har konto i samma bank som långivaren för att detta ska vara möjligt. Somliga kreditgivare erbjuder direkt utbetalning av lån till samtliga större banker i Sverige medan andra enbart erbjuder det till en eller två banker. Var därför noga med att se över listan över vilka banker som långivaren samarbetar med innan du ansöker om ett kvällslån.

Smslån under kvällen
aosbackground

Öppettiderna varierar mellan lånebolag

Det finns mängder med kreditmarknadsbolag som erbjuder snabblån i Sverige. De flesta av dessa bedriver dock enbart verksamhet under vanliga kontorstider. Detta innebär att de flesta lånebolag enbart bearbetar låneansökningar mellan 8:00 och 17:00. Det finns dock även en hel del bolag som valt att ha längre öppettider än så. Detta för att tillmötesgå de krav som kunder ställer på bolagen. Lånebolag så som Credway vet att det inte finns några gränser för vilka tider man kan behöva pengar. Dessutom är det inte alla som har möjlighet att ansöka om ett lån mitt på dagen. Istället kanske man har begränsad tillgång till både dator och mobil medan man befinner sig på arbetet eller i skolan. Med anledning av detta finns det alltså långivare som har utökat sina öppettider under vardagar. Detta innebär att du kan ansöka om ett snabblån och få detta utbetalt på kvällen. Dock har vi på Allt om SMS lån ännu inte sett att någon långivare erbjuder längre öppettider än till 22:00 under vanliga vardagar. Däremot finns det de kreditgivare som förlänger sina öppettider under storhelger och andra högtider då behovet av pengar kan vara stort.

Vill du se det exakta tiderna som respektive snabblåneföretag har öppet så rekommenderar vi dig att klicka in dig på våra recensioner. I fältet för kundtjänst/kontakt redovisar vi bolagets öppettider vilka också är de tider då man beviljar och utbetalar lån. Vissa bolag är mer flexibla än andra och kan betala ut lån även om öppettiderna just passerat. Se det dock inte som en garanti att alla gör så utan mer som en bonus i de fall detta inträffar. Istället bör du fokusera på att ansöka om ditt önskade smslån i tid.

Varför ta ett SMS lån på kvällen?

För många kan det tyckas märkligt att ta ett SMS lån på kvällen. Detta är dock inte mindre konstigt än att ansöka om ett snabblån under övriga tider. Ett lån under kvällstid kan vara den enda lösningen på ett oförutsett problem då man inte hinner vänta över natten på att få sina pengar. Vilken anledning just du har ansöka om ett lån under kvällstid är din egen ensak. Inte heller långivaren kommer att kräva att du berättar om syftet till varför du lånar. Att det finns möjlighet att snabbt låna pengar även under kvällar tycker vi är bra. Detta då vem som helst när som helst kan hamna i en situation då man behöver pengar direkt. Däremot vill vi understryka vikten av att inte missbruka denna möjlighet. Istället bör du se ett kvällslån som en temporär lösning som du bara tar till i nödfall.

Om du inte är försiktig när du tar ett snabblån så kan du lätt fastna i dåliga mönster. Därav bör du aldrig ansöka om lån under kvällar som du är påverkad av alkohol eller droger. Kvällslån ska heller inte tas med lätthet för att exempelvis festa eller spela. Detta är något vi starkt avråder dig ifrån. Se därför till att ditt lånande är ett genomtänkt beslut även om tiden mellan tanke och handling inte är särskilt stor under akuta situationer.

Låna på kvällen

Om du lånar utanför ordinarie öppettider

Som vi var inne på tidigare så finns det de långivare som kan betala ut lån även utanför ordinarie öppettider. Detta händer dock främst när din låneansökan beviljats precis efter att företaget stängt för dagen. Om du ansöker om ett lån senare än så så kommer din låneansökan först att behandlas när företaget öppnar igen. Detta sker i regel nästföljande dag mellan klockan 8-9. Det är först när din ansökan behandlas och du har blivit beviljat lånet som själva utbetalningsprocessen drar igång. Således kan du som ansökt under sen kväll eller natt förvänta dig att få in pengarna på kontot under nästföljande förmiddag. Detta kräver dock att långivaren i fråga erbjuder direkt utbetalning till konton i den bank som du har. Om detta inte är fallet så är det troligare att du först ser pengarna på kontot under eftermiddagen. Om du behöver pengar snabbt är det därför av stor vikt att du väljer ett kreditmarknadsbolag som genomför direkt utbetalningar till just din bank.

Att låna på natten är ännu inte någonting som är möjligt. Åtminstone inte om du vill få din låneansökan bearbetad och beviljad omedelbart. Samtliga kreditgivare på marknaden för snabblån bearbetar enbart låneansökningar under vardagar, kvällar samt helger. Däremot kan man skaffa sig en onlinekredit i förebyggande syfte för att sedan få tillgång till lån med utbetalning även under natten.