Hitta lån som betalas ut till Swedbank direkt

 • Lånebelopp: 1 000 kr - 40 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 12 mån
 • Läs mer om Ferratum
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 0 kr
 • Effektiv ränta: 54,04%
Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 2 mån - 82 mån
 • Läs mer om GF Money
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 280 kr
 • Effektiv ränta: 51,95-77,75%
Ett uttag om 15 000 kr med löptid 12 mån, uppläggningsavgift 280 kr, aviavgift 45 kr/mån, uttagsavgift 95 kr, rörlig ränta 39,8% ger en effektiv ränta på 58,51%
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 30 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 12 mån
 • Läs mer om Smspengar
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 280 kr
 • Effektiv ränta: 51,95-77,75%
Uttag om 15 000 kr med 12 mån löptid, rörlig ränta 39,8%, uppläggningsavgift 280kr, aviavgift 45kr x 12, uttagsavgift 95kr har en effektiv ränta på 58,51%. Totalt belopp att återbetala 21 412kr (1786kr/mån).
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
 • Lånebelopp: 1 000 kr - 20 000 kr
 • Löptid: 1 mån - 36 mån
 • Läs mer om Daypay
 • Utan UC: Ja
 • Startavgift: 300 kr
 • Effektiv ränta: 69,65-4569,91%
Lånar du 10 000 kr med löptid 90 dagar så är årlig fast ränta 39% och effektiv ränta 69,65%. Totalt att återbetala: 11392.00 kr (3797.33 kr/mån). Uppläggningsavgift: 300 kr. Aviavgift: 39 kr
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Swedbank – storbanken med hög lokal närvaro

Swedbank är en ledande bank i Sverige som har anor ända från 1820-talet. Det Swedbank vi känner till idag grundar sig i en sammanslagning mellan Sparbankerna och Föreningssparbanken. Swedbank är en stor koncern med närvaro i hela Norden. Koncernen består av sextio så kallade sparbanker med säte i olika delar av landet. Banken är känd för sin lokala närvaro och man har hela 470 kontor utplacerade runtom i Sverige. Exempel på sparbanker som ingår i koncernen Swedbank är Varbergs Sparbank, Leksands Sparbank och Sparbanken Västra Mälardalen. Stora ägare av Swedbank är Alecta, Sparbanksgruppen, AMF och Folksam. Banken har idag otroliga 7 miljoner privatkunder och inte mindre än 550 000 företagskunder. Utöver den höga lokala närvaron beror Swedbanks framgång även på smidiga och smarta lösningar för vardagsekonomin. Utöver detta erbjuder man både finansiell rådgivning, private banking och egna fondlösningar.

Som privatperson har du möjlighet att både spara och låna hos Swedbank. Banken erbjuder dock inga snabblån. Däremot kan du både ansöka om privatlån utan säkerhet och bolån hos banken. Du kan även öppna ett sparande via ett traditionellt sparkonto, ett ISK- konto eller en kapitalförsäkring. Swedbank erbjuder även handel med värdepapper där du kan satsa i alltifrån aktier till fonder och optioner.

Lån med direkt utbetalning till Swedbank

Så får du direkt utbetalning till ditt Swedbank konto

Om du har ett konto hos Swedbank och ska ta ett SMS lån så finns det flertalet lånebolag att välja mellan. Samtliga aktörer på marknaden erbjuder idag utbetalning till kunder med konto i Swedbank. Vill du däremot ha dina pengar direkt så blir alternativen ganska snabbt färre. Det är inte lika vanligt att långivare erbjuder direkt utbetalning till Swedbank som till andra banker. Kunder med konto i Nordea har exempelvis betydligt fler långivare att välja mellan vid behov av direkt utbetalning. Du med konto i Swedbank får istället nöja dig med de långivare som representeras i listan ovan. Denna lista uppdateras löpande och så fort det tillkommer en långivare så adderar vi denna till listan. När du jämfört lånen i listan kan du klicka dig vidare till det lånebolag du föredrar. Företrädelsevis väljer du den långivare med lägst ränta och bäst villkor. Har du betalningsanmärkningar så är dock detta inte alltid möjligt. Istället blir du då tvungen att vända dig till den eller de lånebolag som accepterar kunder med betalningsanmärkningar.

För att få direkt utbetalning till ditt Swedbank konto gäller det att du ansöker under långivarens öppettider. Vissa sms-lånebolag har enbart öppet under vanliga kontorstider. Detta innebär att du måste ansöka och bli beviljad lån under vardagar för att få pengarna direkt. Andra långivare har istället öppet under både vardagskvällar och under helger. Du kan bland annat se en lista över helglån här på Allt om SMS lån. Dock brukar öppettiderna under helger vara något begränsade. Men så länge du får ditt lån beviljat under öppettiderna så kommer ditt smslån att betalas ut direkt till ditt Swedbank konto. Detta möjliggörs genom en överföring i realtid som sker mellan två konton i samma bank. Med andra ord behöver du vänta på pengarna max en timma efter det att du fått ett positivt besked från långivaren.

Frågor & svar

aosbackground

Vilka långivare betalar ut direkt till Swedbank?

Hur snabbt får jag pengarna?

Kan jag få lånet utbetalt på helgen?

Erbjuder Swedbank snabblån?

Vad krävs för att jag ska få pengarna direkt?

Andra lån som betalas ut till Swedbank

Vänder du dig till en långivare som inte erbjuder direkt utbetalning av snabblån så kan du få vänta lite längre. Ansöker du om lån under en vardagsförmiddag så har du i regel pengarna på kontot samma dag. Ansöker du vid ett senare tillfälle så kan du istället få vänta till nästföljande bankdag innan pengarna betalas ut. Ännu längre kan det dröja om du ansöker om lån under helgen. Då kan du förvänta dig att ha pengarna på kontot som tidigast nästföljande måndag. Detta gäller lån utan UC som i regel betalas ut snabbare än traditionella lån utan säkerhet.

Om du istället är ute efter ett större lån och vill ha en lägre ränta så rekommenderar vi dig att vända dig till ett större låneinstitut. Du får då ansöka om ett så kallat blancolån som bland annat erbjuds av låneinstitut så som Bynk och Moank. Gör du detta bör du vara medveten om att du kommer att få en förfrågan i din UC. Detta till skillnad mot om du ansöker om ett snabblån hos en långivare som använder sig av ett alternativt kreditupplysningsföretag. Du som väljer att ta ett privatlån utan säkerhet kommer också att få vänta längre på utbetalningen av pengarna. I regel reserverar större låneinstitut mellan 3-5 dagar för utbetalning. Detta i jämförelse med lån utan UC där du oftast får in pengarna på kontot samma dag. Har du bråttom och behöver pengar snabbt till ditt Swedbank konto så är alltså ett smslån att föredra.

Låna pengar hos Swedbank

Låna pengar hos Swedbank

Oavsett om du är befintlig kund i Swedbank eller inte så har du alltid möjlighet att ansöka om ett lån hos banken. Du kan då förvänta dig en betydligt lägre ränta än den du betalar för dina snabblån. Däremot ställer banken högre krav på dig som låntagare. Man erbjuder dessutom inte några lån utan UC för dig som är mån om att ha få förfrågningar. Istället kan du ansöka om privatlån utan säkerhet där kreditprövningen delvis består i att Swedbank tar en kreditupplysning i UC på dig. Med Swedbanks PrivatlånDirekt kan du låna mellan 20 000 kr och 500 000 kr utan att ha någon säkerhet. Du lånar till vad du vill och kan återbetala ditt privatlån i upp till 12 år. Lånet lämpar sig bland annat för dig som vill samla befintliga lån och krediter. Men du kan såklart även låna för att exempelvis renovera eller resa. För att kunna ansöka om det blancolån som Swedbank erbjuder måste du vara över 18 år. Därtill måste du ha en regelbunden inkomst och vara fri från betalningsanmärkningar.

Swedbank erbjuder även bolån för dig som går i tankarna att köpa en ny bostad. Du kan enkelt ansöka om ett lånelöfte direkt på storbankens hemsida. Detta lånelöfte är giltigt i sex månader och visar hur mycket du har möjlighet att låna. Precis som hos andra svenska banker så kan du enbart låna upp till 85% av bostadens värde. Resterande köpeskilling måste du erlägga kontant i samband med bostadsköpet. Har du ett befintligt bolån så har du möjlighet att flytta detta till Swedbank om det visar sig att du får lägre ränta hos banken.