Månadslån

Månadslån logotypMånadslån är ett relativt nytt företag i smslånebranschen men som har börjat marknadsföra sig intensivt. Bolaget erbjuder lån från 500 - 3000 kronor beroende på vilken typ av kund man är. Utbetalningen görs direkt om kunden redan är kund hos Danske Bank eller hos Nordea men tar minst en bankdag om man är kund hos något av de övriga bolagen. Återbetlaningen görs på 30 dagar, inkluderat både lån och avgift. Lånen förmedlas av bolaget No Brakes Sweden AB. Ansökan görs direkt på nätet eller genom ett inskick till bolaget.

Villkor

Månadslån skall ha tillbaka pengar inom 30 dagar. Kunder som vill låna hos bolaget får inte ha några betalningsanmärkningar, inte ha ett hemligt telefonnummer och måste vara svensk medborgare. Lånet på 3000 kronor beviljas endast återkommande kunder som visat på god betalningsförmåga vid tidigare lån. Månadslån har ångerrätt på 14 dagar men som kostar en extra avgift att föra tillbaka.

Avgifter

Månadslån har olika avgifter beroende på vilket lån man tar:

Om du lånar 500 kronor - Att betala tillbaka: 869 kronor
Om du lånar 1 000 kronor - Att betala tillbaka: 1 702 kronor
Om du lånar 2 000 kronor - Att betala tillbaka: 3 314 kronor
Om du lånar 3 000 kronor - Att betala tillbaka: 5 106 kronor

En SMS-avgift på 20 kronor tas ut från bolaget som kostnad för ansökan exklusive den kostnad för trafik som du får betala för smset. Dröjsmålsräntan är specificerad till 5,42 procent per månad vilket på årsbasis ger en dröjsmålsränta på 65 procent. Varje vecka som återbetalningen uteblir debiteras en speciell förseningsavgift om 200 kronor. För varje skickad betalningspåminnelse tillkommer också en lagstadgad avgift om 50 kronor. Se till att betala tillbaka i tid.

För mer information om Månadslån och deras korttidslån hänvisar vi till deras webbplats.