SMSLånaren

smslanaren_logoAnsök om smslån här

SMSLånaren är ett smslånebolag som ägs av det mer kända företaget Expresskredit som erjbudit smslån till svenskar sedan 2008. Det finns således en trygghet bakom detta nya varumärke som gör att man inte bör vara speciellt orolig att bolaget skulle försvinna över en natt. SMSLånaren har väldigt väl tilltagna öppettider på sin support som går att nå måndag - lördag 08 - 22 om det skulle vara några problem. Ansökningar tas givetvis emot dygnet runt, året runt. Bolaget erbjuder smslån från 1000 - 3000 kronor och sätter in pengarna samma dag om du ansöker innan klockan 13:00.

Villkor

SMSLånaren erbjuder endast minilån till människor som är myndiga och som finns folkbokförda på en fast adress i Sverige samt att de också har en ordnad ekonomi. En kreditprövning genomförs alltid när en ansökning inkommer för att kontrollera att ekonomin inte är belastad på något sätt. Varje kund får på så vis en individuell prövning. Tänk också på att du måste ha ett publikt telefonnummer och inget som är dolt i några system.

Avgifter

SMSLånaren använder sig av både avgifter och ränta. Följande gäller.

1 000 kronor - räntekostnad på 300 kronor.
2 000 kronor - räntekostnad på 450 kronor.
3 000 kronor - räntekostnad på 600 kronor.

Det tillkommer en administrativ avgift om 20 kronor samt eventuell trafikavgift. Dröjsmålsräntan uppgår till 2,5 procent per månad samt också en förseningsavgift på 125 kornor. Skriftlig påminnelse skickas ut och där utgår en avgfit om 50 kronor extra.

Läs mer om SMSLånaren på deras webbplats.